Hogyan készüljek a hőlégballonos sétarepülésre?


Évszaknak megfelelően!

Ruházat:
Ajánlott a zárt - műszáltól mentes - ruházat, kényelmes, lapos talpú-, sportcipő vagy bakancs és egy könnyed sapka.

Eszközök:
Kép-, és videó rögzítő eszközök.

Egyéb:
Mivel a program kb. 3 órát vesz igénybe, javasoljuk, hogy megfelelő mennyiségű folyadékkal (lehetőség szerint tiszta vízzel) mindenki készüljön.

Figyelem!
A repülésen csak olyan önállóan cselekvőképes személy vehet részt, aki betöltötte a 18. életévét (illetőleg, aki 6-18 év közötti és közeli hozzátartozó, gyám elkíséri), nem áll alkohol-, vagy egyéb bódító szer hatása alatt, s nem üvegcsontú.
A hőlégballon pilótája fenntartja a jogot, hogy a helyszínen eldöntse ki alkalmas a sétarepülésre.


Felirat nélküli Ajándékutalvány


Egyedi feliratos Ajándékutalvány

Oszd meg másokkal is!

További bejegyzések


Hőlégballonozás története

Hőlégballonozás története

Az 1700-as évek derekán a franciaországi Annonay-ban a papírgyáros család két sarja, Josef és Etienne - akik később csak Montgolfier-fivérekként váltak ismerté - kísérletezni kezdtek, először vízgőzzel próbálták magasba emelni hőlégballonjukat, de a lecsapódó vízgőz átnedvesítette papírból készült hőlégballonjukat. Később arra lettek figyelmesek, hogy

Hőlégballonozás leírása (hasznos információ repülés előtt)

Hőlégballonozás leírása (hasznos információ repülés előtt)

Az alábbiakban olvashatsz arról, hogyan működik a hőlégballonozás. Fontos, hogy türelmesek, rugalmasak, és együttműködők legyünk! Hiszen, mint a repülés valamennyi területe, így a hőlégballonozás is, a földtől elemelkedve történik. Vagyis a repülés nem összehasonlítható, és nem is viszonyítható a földön, a földben

2013-as luxori hőlégballon-baleset

2013-as luxori hőlégballon-baleset

A 2013-as luxori hőlégballon-baleset 2013. február 26-án, helyi idő szerint reggel 7:00-kor bekövetkezett baleset volt az egyiptomi Luxor város közelében. A baleset következtében 19-en vesztették életüket, akik közül tizennyolcan a helyszínen haltak meg, egy súlyos sérült pedig órákkal a baleset után a kórházban vesztette életét.

Jelentkezz hőlégballonozásra

Klikkelj és repülj!

Rendelj ajándékutalványt

Időpont foglalás