"Visszajövünk" AKCIÓ Balatonfüred térségre

Repülj velünk a legnagyobb biztonságban!

Válaszd meg útitársaid és repülj a családoddal, barátaiddal! Ezeket az exkluzív csomag ajánlatokat azért alkottuk meg, hogy kivételesen kedvezményes áron lehetőséget adjunk Neked és választott útitársaidnak, hogy a korlátozások feloldását követően átélhessétek ezt a felüdítő élményt.

Hőlégballonozz modern, világszínvonalú eszközökkel, rendszeresen karbantartott, vizsgáztatott járműparkkal, oktatópilótákkal, fizikailag elválasztott gondolában, a legnagyobb biztonságban.

"Visszajövünk" AKCIÓ:
(2020.07.15-ig.)
4 fő esetén 37 500.- Ft/ fő
5 fő esetén
36 000.- Ft/ fő
6 fő esetén
35 000.- Ft/ fő
7 fő esetén
35 000.- Ft/ fő
8 fő esetén
34 000.- Ft/ fő
Csomaghoz váltott gyermek jegy esetén: 25 000.- Ft/ fő

A 2020. július 15. napjáig megváltott utalványok, repülési helyek felhasználhatók, a megrendeléstől számított 3 (három) hónapon belül.


Jelentkezz most!


A hőlégballonos sétarepülés teljes időtartama: 3 – 4 óra (találkozástól elbúcsúzásig), amelyből a repülési idő kb. 50-70 perc

A térség ahol hőlégballonozunk: Balaton-felvidék

Korosztály: 6+

Megfelelő Öltözet: Kényelmes, sportos, zárt ruházat, lehetőleg pamut, farmer, hosszú ujjú felső és vízhatlan lábbeli.

CSOMAG TARTALMA:
-    50-70 perc repülés
-    transzfer az indulás helyéről a felszállóhelyre és a leszállóhelyről vissza az indulás helyére
-    leszállás után pezsgős ünneplés és emléklap
-    kamerafelvétel a repülésről
-    teljes körű utasbiztosítás

A Balaton-felvidék térségében pazar környezetet találsz életed hőlégballonozásához! Napkeltével kezdődő vagy akár naplementével végződő repüléseink alkalmával átélheted a szabadság egy különleges, máshol meg nem tapasztalható érzését. A hőlégballon repülés egy nagyon izgalmas és látványos program, mely különbözik minden egyéb repülési formától. A hőlégballon kosarából 360 fokban körbe tekintve élhetjük át leginkább a repülés szabadságának érzését. Sokoldalúságát jól tükrözi, hogy míg az egyik percben pár méteres magasságban lebegve érezzük a mezők, rétek illatát, addig pár perc elteltével több száz méter magasból szemlélhetjük az alattunk elterülő térképszerű tájat a gondolából. Lépj ki az egyhangú bezártságból! Győződj meg róla, hogy a fényképezőgéped, a kamerád készen áll megörökíteni a Balaton káprázatos látványát egy semmihez sem fogható perspektívából, a hőlégballon kosarából!

Jelentkezz hőlégballonozásra

Klikkelj és repülj!

Rendelj ajándékutalványt

Időpont foglalás