15% "Visszajövünk" Akció a Balatonnál
(Hévíz / Keszthely térségben)

Váltsd meg utalványodat 15% kedvezménnyel 2020. június 01. és augusztus 15. között! S repülj Magyarország legnagyobb hőlégballonjával, a világ egyik legtapasztaltabb balloncégével!

Kedvezményes ár:
Felnőtt 46 000.- Ft/fő helyett: 39 100.- Ft/fő
Gyermek (6-12) 32 000.- Ft/fő helyett: 27 200.- Ft/fő

Utalványt (akár egyedi szöveggel) kizárólag a https://www.holegballonozas.hu/foglalas oldalon keresztül lehet rendelni. Az így megrendelt Ajándékutalványt a rendszer automatikusan elkészíti és válasz üzenetben megküldi a megadott e-mail címre.
A megrendelés beérkezését követő 24-48 órán belül e-mailben küldjük a számlát.

Kedvezményes vásárlási időszak: 2020.06.01. - 2020.08.15.

Az utalvány 2020. június 06. napjától 2020. október 31. napjáig használható fel.
Az utalványon szereplő érvényességi időt a rendszer automatkusan szerkeszti, ezért az nem módosítja a fentebb említett felhasználhatósági időszakot. Az utalvány pénzre nem váltható, ellenértéke nem visszatéríthető, de korlátozás nélkül átruházható. Írásbeli kérés alapján, az utalvány érvényessége maximum 3 hónappal meghosszabbítható, 5 000.- Ft / utalvány kezelési költség ellenében.
A repüléskor az utalvány felmutatása szükséges.

Időpont-, Helyfoglalás: A tervezett időpontot megelőzően legalább 5 nappal (de akár hetekkel korábban is) az utalványon található elérhetőségeken, vagy a https://www.holegballonozas.hu/foglalas oldalon.

Törlés: Ha az Utas a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, vagy a foglalását a lefoglalt időpontot megelőző 24 órán belül törli, az utalványa (beszállókártyája) felhasználhatósága megszűnik. Kivételt képez orvos által igazolt egészségügyi probléma fennállása.
A lefoglalt időpontot megelőző 24 órán túl lemondott időpont helyett, új alkalmat foglalhat az utalvány birtokosa.

Repülésre alkalmatlan időjárás esetén az Utasnak új időpontot ajánlunk fel.

Jelentkezz hőlégballonozásra

Klikkelj és repülj!

Rendelj ajándékutalványt

Időpont foglalás