Karácsonyi akció Budapest térségében!

Feledhetetlen élményajándék karácsonyra!

Ha igazán különleges meglepetést adna szeretteinek, vásároljon Balaton, és/vagy Budapest közeli hőlégballonos sétarepülésre jogosító ajándékutalványt a https://www.holegballonozas.hu/foglalas oldalon keresztül!

Most csak br. 38 000.- Ft/fő áron!

Az utalványokat kizárólag https://www.holegballonozas.hu/foglalas felületen keresztül lehet megrendelni. Az így leadott megrendeléseket a rendszer automatikusan feldolgozza, s igény szerint az egyedi szöveggel ellátott ajándékutalványt válasz e-mailben megküldi, ahonnan azonnal kinyomtatható, átadható! A fizetéshez szükséges információkat és a számlát e-mailben küldjük, amit a megrendelő átutalással vagy közvetlen banki befizetéssel tud kiegyenlíteni.

A karácsonyi akció keretében vásárolt „ajándékutalványok” az alábbi feltételekkel használhatók fel:

Érvényesség: A beszállókártyák (Ajándékutalványok) Budapest térségében 2020. október 31. napjáig, illetőleg a kiállítástól számított egy évig felhasználhatók. Átruházhatók, de megfizetett ellenértékük nem téríthető vissza, másra és pénzre nem válthatók, érvényességük írásos kérelemre max. 3 hónappal hosszabbítható meg 5000 Ft/db kezelési költség ellenében.

Helyfoglalás: A tervezett időpont előtt legalább 5 nappal a https://www.holegballonozas.hu honlapon található elérhetőségeken keresztül.

Törlés: Ha az Utas a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, vagy a foglalását a lefoglalt időpontot megelőző 24 órán belül törli, az utalványa (beszállókártyája) felhasználhatósága megszűnik. Kivételt képez orvos által igazolt egészségügyi probléma fennállása. Repülésre alkalmatlan időjárás esetén új időpontot ajánlunk fel.

Jelentkezz hőlégballonozásra

Klikkelj és repülj!

Rendelj ajándékutalványt

Időpont foglalás