Karácsonyi akció Balatonfüred térségében!

Feledhetetlen élményajándék karácsonyra!

Ha igazán különleges meglepetést adnál szeretteidnek, vásárolj Balatonfüred térségébe hőlégballonos sétarepülésre jogosító ajándékutalványt a https://www.holegballonozas.hu/foglalas oldalon keresztül!

Most jelentős kedvezménnyel, csak br. 38 000.- Ft/fő áron!

Az utalványokat kizárólag https://www.holegballonozas.hu/foglalas felületen keresztül lehet megrendelni. Az így leadott megrendeléseket a rendszer automatikusan feldolgozza, s igény szerint az egyedi szöveggel ellátott ajándékutalvány linkjét válasz e-mailben küldi meg, ahonnan azonnal kinyomtatható, átadható! A fizetéshez szükséges információkat és a számlát e-mailben küldjük, amit a megrendelő átutalással vagy közvetlen banki befizetéssel tud kiegyenlíteni.

A karácsonyi akció keretében vásárolt „ajándékutalványok” az alábbi feltételekkel használhatók fel:

Érvényesség: A beszállókártyák (Ajándékutalványok) a megrendeléstől számított egy éven belül használható fel. Az utalvány átruházható, de megfizetett ellenértékük nem téríthető vissza, másra és pénzre nem válthatók, érvényességük írásos kérelemre max. 3 hónappal hosszabbítható meg 5000 Ft/db kezelési költség ellenében. Abban az esetben, ha a jogszabály (pl.: veszélyhelyzet) miatt nincs lehetőség a repülésre, annak feloldásáig az utalvány érvényessége meghosszabbodik.

Helyfoglalás: A tervezett időpont előtt legalább 5 nappal a https://www.holegballonozas.hu honlapon található elérhetőségeken keresztül.

Törlés: Ha az Utas a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, vagy a foglalását a lefoglalt időpontot megelőző 24 órán belül törli, az utalványa (beszállókártyája) felhasználhatósága megszűnik. Kivételt képez orvos által igazolt egészségügyi probléma fennállása.

Repülésre alkalmatlan időjárás esetén új időpontot ajánlunk fel.

Jelentkezz hőlégballonozásra

Klikkelj és repülj!

Rendelj ajándékutalványt

Időpont foglalás