Karácsonyi akció a Balaton (Hévíz/Keszthely) térségében!

Feledhetetlen élményajándék karácsonyra!

Ha igazán különleges meglepetést adna szeretteinek, vásároljon Balaton (Hévíz/Keszthely) közeli hőlégballonos sétarepülésre jogosító ajándékutalványt a https://www.holegballonozas.hu/foglalas oldalon keresztül!

Most a Hévíz/Keszthely térségben
felnőtt esetén 37 000.- Ft/fő,
míg gyermek esetén 26 000.- Ft/fő áron !

Az utalványokat kizárólag https://www.holegballonozas.hu/foglalas felületen keresztül lehet megrendelni. Az így leadott megrendeléseket a rendszer automatikusan feldolgozza, s igény szerint az egyedi szöveggel ellátott ajándékutalványt válasz e-mailben megküldi, ahonnan azonnal kinyomtatható, átadható! A fizetéshez szükséges információkat és a számlát e-mailben küldjük, amit a megrendelő átutalással vagy közvetlen banki befizetéssel tud kiegyenlíteni.

A karácsonyi akció keretében vásárolt „ajándékutalványok” az alábbi feltételekkel használhatók fel:

Érvényesség: A beszállókártyák (Ajándékutalványok) a Balaton térségében 2021. október 31. napjáig felhasználhatók. Átruházhatók, de megfizetett ellenértékük nem téríthető vissza, másra és pénzre nem válthatók, érvényességük írásos kérelemre maximum 3 hónappal hosszabbítható meg 5000 Ft/db kezelési költség ellenében.

Helyfoglalás: A tervezett időpont előtt legalább 5 nappal a https://www.holegballonozas.hu honlapon található elérhetőségeken keresztül.

Ballonnal nem szállítható utasok: 

  1. Gyermekek 6 éves kor alatt. 
  2. 6-12 éves gyermekek felnőtt kíséret nélkül. 
  3. Állapotos hölgyek a terhesség 4. hónapjától. 
  4. A repülés dátumát megelőző 6 hónapon belül súlyos műtéten átesett személyek. 
  5. Súlyos gerincbántalmakkal, súlyos mozgásszervi, keringési, pszichiátriai panaszokkal küzdő személyek. 
  6. Tudatmódosító szer hatása alatt álló személyek.

Mi történik, ha töröljük a repülést?
A ballonrepülés időjárásfüggő. 16 km/óránál nagyobb szélben, viharveszély esetén, esőben, ködben tilos felszállni. A felszállásról a ballonpilóta dönt, legkorábban 3 órával a tervezett utasfelvételi időpont előtt. Az esetleges törlésről SMS-ben értesítjük utasainkat és egyúttal felkínáljuk a legközelebbi foglalható időpontokat. Amennyiben már korábban egyértelművé teszik az előrejelzések, hogy az időjárás nem lesz alkalmas, szintén azonnal SMS értesítés megy.

Utasaink a tervezett utasfelvételi időpont előtt legalább 24 órával törölhetik vagy módosíthatják foglalásaikat. Ha utasunk az utasfelvételi időpontot megelőző 24 órán belül törli a foglalását, vagy nem jelenik meg az előre egyeztetett utasfelvételi időpontban és helyen, a viteldíj teljes összegével kiterheljük illetve a beszállókártyája/utalványa érvényessége elvész. Kivételt képez orvos által igazolt egészségügyi probléma fennállása.

Repülésre alkalmatlan időjárás esetén új időpontot ajánlunk fel.

Jelentkezz hőlégballonozásra

Klikkelj és repülj!

Rendelj ajándékutalványt

Időpont foglalás