10% Early Bird Akció Balaton közelében
(Balatonfüred térségben)

Váltsd meg utalványodat 10% kedvezménnyel 2023. március 31. napjáig!
S repülj profi pilótával, csapattal, és eszközökkel!

Kedvezményes ajánlat
(Felhasználható: 2023.04.01 - 10.31.)
Élményrepülés Felnőtt személy esetén: 53 000.- Ft/ fő

Utalványt (akár egyedi szöveggel) kizárólag a https://www.holegballonozas.hu/foglalas oldalon keresztül lehet rendelni. Az így megrendelt Ajándékutalványt a rendszer automatikusan elkészíti és a megadott e-mail címre válasz üzenetben megküldi a letölthető utalvány linkjét.
A megrendelés beérkezését követő 24-48 órán belül e-mailben küldjük a fizetéshez szükséges adatokat. Abban az esetben, ha a számla teljes összege nem kerül kiegyenlítésre a számlán szereplő fizetési határidőn belül, az alap ár (59 000.- HUF) megfizetése válik esedékessé.

Kedvezményes vásárlási időszak: 2023.03.01. - 2023.03.31.

Az utalvány a kiállítástól számított 1 (egy) évig használható fel.
Az utalványon szereplő érvényességi időt a rendszer automatkusan szerkeszti, ezért az nem módosítja a fentebb említett felhasználhatósági időszakot. Az utalvány pénzre nem váltható, ellenértéke nem visszatéríthető, de korlátozás nélkül átruházható. Írásbeli kérés alapján, az utalvány érvényessége maximum 3 hónappal meghosszabbítható, 5 000.- Ft / utalvány kezelési költség ellenében.
A repüléskor az utalvány felmutatása szükséges.

Időpont-, Helyfoglalás: A tervezett időpontot megelőzően legalább 7 nappal (de akár hetekkel korábban is) az utalványon található elérhetőségeken, vagy a https://www.holegballonozas.hu/foglalas oldalon.

Törlés: Ha az Utas a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, vagy a foglalását a lefoglalt időpontot megelőző 72 órán belül törli, az utalványa (beszállókártyája) felhasználhatósága megszűnik. Kivételt képez orvos által igazolt egészségügyi probléma fennállása.
A lefoglalt időpontot megelőző 72 órán túl lemondott időpont helyett, új alkalmat foglalhat az utalvány birtokosa.

Repülésre alkalmatlan időjárás esetén az Utasnak új időpontot ajánlunk fel.

Jelentkezz hőlégballonozásra

Klikkelj és repülj!

Rendelj ajándékutalványt

Időpont foglalás