Hőlégballonnal Budapest térségében? Velünk ez is lehetséges!

Egész évben, hetente több alkalommal,  4, 6, 12 személyes hőlégballonnal szállítunk utasokat, Gödöllő térségében történő indulással. A hőlégballonos sétarepüléseket többnyire napnyugta környékén szervezzük, késő délután indulunk, napnyugta előtt landolunk. Egy előre egyeztetett helyszínen találkozunk, ahonnan együtt elmegyünk a felszálló helyre.

A hőlégballon felállítása egy interaktív része a hőlégballonozásnak, hiszen a jelenlévők a starthelyen segíthetnek a hőlégballon repülésre való felkészítésre! 

A hőlégballon felállítását követően biztonsági oktatás következik - igény szerint - magyar és angol nyelven. Az eligazítást követően, a kapitány jelzésére a résztvevők beszállnak a hőlégballon gondolájába, s ezzel megkezdődik a 40-70 perces hőlégballonos sétarepülés.

Szív alakú hőlégballon

A hőlégballonozás során 750-1200 m magasságig emelkedünk fel. 

A repült távolságot és irányt a szél határozza meg. Landoláskor a földi személyzet hűtött pezsgővel és ásványvízzel várja a hőlégballont, és utasait.  

A landolást követően megkezdődik az avatási ceremónia, mely során oklevelet kapnak a hőlégballonnal először repülők. 

Amikor minden élmény fotó elkészült, a jelentkezőket visszaszállítjuk a megbeszélt helyre (pl.: a találkozási ponthoz). S ezzel véget ér a kb. 3 órás hőlégballonos program.

JELENTKEZZ az alábbi felületen, 
hogy madártávlatból megcsodálhasd Budapest környékét!


Budapest hőlégballonozás

Gyakori kérdések Budapest közeli Hőlégballonos sétarepülés kapcsán

Hogyan készüljek a hőlégballonozásra?

 • Viselj kényelmes, sportos ruházatot, mintha egy alkonyati sétához öltöznél. Hosszú nadrág, túracipő javasolt. A tűsarkú cipő nem alkalomhoz illő, s balesetveszélyes, ezért kérjük mellőzni.
 • A program hosszára és az alkati igényekre tekintettel, ásványvízzel, folyadékkal.
 • Időben érkezz a megbeszélt találkozási helyre, amely általában Veresegyháza, vagy Bercel telpülésen van. Budapestre csak egyedi igény, megrendelés esetében, különdíjazás ellenében tudunk transzfert biztosítani.
 • Fénykép rögzítésére alkalmas eszközzel.
 • A hőlégballon repülési iránya, az átrepült terület nagysága és a látótávolság, jelentős mértékben függ a pillanatnyi szélerősségtől, s az időjárási viszonyoktól.

Ki NEM vehet részt a hőlégballonos sétarepülésben?

 • 6 évesnél fiatalabb személy.  
 • Tekintettel arra, hogy a hőlégballonozás NEM EXTRÉM SPORT, de mégis figyelembe kell venni, hogy a kosárban kb. 1 órát kell állni. Ezért azok, akik nem biztos, hogy ezt végig bírják állva, nem szállíthatók hőlégballonnal.
 • Súlyosan mozgáskorlátozott személyek, illetőleg 6 hónapon belül súlyos műtéten átesett, krónikus gerincbántalmakkal küzdő személyek, üvegcsontúak, 3. hónapon túl várandós hölgyek. Tekintettel a hőlégballon gondolájának kialakítására, kerekesszékes utast sajnos nem tudunk magunkkal vinni.

Mennyibe kerül a hőlégballonozás Budapest/Bercel térségében?

HUF-ban:

 • Felnőtteknek:                40 000 HUF/ fő
 • Gyermeknek:                 27 000 HUF/ fő (6-14 év között)
 • Exkluzív sétarepülés:  100 000 HUF/ 2fő
 • Romantikus repülés:  100 000 HUF/ 2fő
 • Romantikus repülés SZÍV formájú ballonnal: 120 000 HUF/ 2fő
 • Családi csomag:         120 000 HUF/ 4fő (2 felnőtt és 2 gyermek)
 • Tele kosár kedvezmény: 36 000 HUF/ fő (min. 10 felnőtt résztvevő)

Milyen eszközzel fizethetem ki a hőlégballonozás árát?

Budapest/Bercel térségében az alábbi fizetési módokra van lehetőség:

 • készpénz, 
 • banki átutalás előre.

Mennyire biztonságos a hőlégballonos sétarepülés?

A hőlégballon statisztikailag a legbiztonságosabb légijármű. Technikai felszereltségünk, több évtizedes tapasztalattal rendelkező pilótáink, szakképzett földi személyzetünk, hatósági hátterünk és 15 millió eurós biztosításunk a garancia. S ami a legfontosabb, NEM MINDEN ÁRON, csak megfelelő időjárási, és repülési körülmények között repülünk.

Van lehetőség a lefoglalt időpont törlésére?

IGEN, van! Abban az esetben, ha a résztvevő, a repülés időpontját megelőző 24 órán túl kéri az időpont törlését, térítésmentesen megtesszük azt, s új időpontot ajánlunk.

Amennyiben a résztvevő, a repülés időpontját megelőző 24 órán belül mondja le foglalását, vagy lemondás nélkül meg sem jelenik a megbeszélt találkozási helyen, a teljes viteldíjat kiterheljük a megrendelő számára!

Jelentkezz hőlégballonozásra

Klikkelj és repülj!

Rendelj ajándékutalványt

Időpont foglalás